До уваги підприємців м. Херсона. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо запобігання COVID-19, на потужностях з вирощування, утримання, забою, переробки і обігу тварин та виробництва харчових продуктів

МІНІСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ТОРГІВЛІ ТА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА, ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ розробили МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на потужностях з вирощування, утримання, забою, переробки і обігу тварин та виробництва харчових продуктів. 

Методичні рекомендації підготовлено з метою: недопущення порушень в роботі та/або тимчасового зупинення потужностей з вирощування, утримання, забою, переробки і обігу тварин та виробництва харчових продуктів (надалі – потужності), внаслідок поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. 

Ознайомитись з Методичними рекомендаціями можна на окремій сторінці ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1NXrz5WzsMLdb9DqZ4MgwKWJQqFojJ90-/edit#heading=h.gjdgxs 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *